icon email icon google icon linkedin

marian aanbeveling

Ervaringen van betrokkenen:

“Een leerkracht ontvangt het verslag van de DoorKijkWijzer: ze is helemaal stil, leest en zegt: dat jij dit er allemaal uit kunt halen, na 1 uur, onvoorstelbaar. Hier wil ik mee aan het werk, met de kinderen, in mijn klas”.

“Als directeur zie ik nu de kinderen. Zij zijn ‘mijn baas’ en richten het onderwijs op mijn school. Enorm inspirerend omdat het de ouders en collega’s raakt”.

“Je hebt ons sterk gemaakt, ons geleerd onszelf te mogen zijn, ons keihard te laten denken. Wat was dat fijn”.

“Wat straal jij een positiviteit uit. Daarmee sleep jij ons steeds weer mee”.

“Het is je gelukt ons te laten beseffen dat onderwijs een van de mooiste beroepen op aarde is, je hebt school weer laten bloeien in één jaar”.

“Je hebt me de ogen volledig geopend, ik ga aan de slag, nu doe ik de kinderen geheel te kort”. (na een week trof ik een verzorgd, ingericht lokaal, kinderen die écht aan het spelen waren en een leerkracht die trots was omdat ze haar beroep weer terug kreeg).

“Collegiale consultatie samen met de IB’er vormgegeven, video ingezet en tijdens het nabespreken had elke leerkracht een antwoord op haar vooraf geformuleerde vragen. Keihard werken voor iedereen met geweldige opbrengsten”, dit was voor mij geheel onverwachts”.