IBersPost HBO-opleiding tot intern begeleider (studieduur 20 maanden) om je professioneel in je eigen vak te ontwikkelen en scholen. Start donderdag 6 oktober 2021. In samenwerking met Onderwijsgilde Oost en Iselinge Hogeschool Doetinchem. Brochure-informatie op aanvraag, donderdagmiddag/avond. 
Ook mogelijk als maatwerk.

 

Maatwerkopleiding voor Ib’ers In overleg met een school en/of bestuur biedt Heliks maatwerk voor een groep intern begeleiders. Zo heeft Marian ervaring met het opleiden van Dalton-IB’ers, startende Ib’ers, of het scholen van gediplomeerde Masters tot intern begeleider. Dit kunnen kortdurende of langlopende, meerjarige trajecten zijn. Na een uitgebreide intake en kennismakingsgesprekken wordt een nader voorstel hiervoor uitgewerkt.

 

Plus Opleiding Intern Begeleider. Als coach en specialist ben je ook een mede- opleider in school, heb je een voorbeeldfunctie ben je kwaliteitscoördinator en vertegenwoordig jij belangen van kinderen. Op reflectief, communicatief, samenwerkend gebied worden veel eisen aan jou gesteld en laat jij van je horen. Op elke school wordt de functie van IB’er anders ingevuld. In deze opleiding van 5 bijeenkomsten van 4 uur werk je aan je praktijkvragen en onderzoek je de Pedagogische Stem die van jou gevraagd wordt. Deze opleiding wordt afgerond met een certificaat.